Trekkers kijken op Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in het Overijsselse Hardenberg zijn dinsdag officieel geopend. Bezoekers van de beurs konden zich vergapen aan de vele trekkers op bijvoorbeeld het POAH!-plein en spijkerbroekhangen bij LTO Noord.

'Dit jaar is het de bedoeling om meer duidelijkheid te krijgen in deze rumoerige tijden', zegt beursorganisator Lucas van 't Hof. 'Hier kun je misschien kansen ontdekken op het gebied van innovatie, zodat je bedrijf klaar is voor de toekomst.'

De echte duidelijkheid kun je hier niet krijgen. Die moet uit Den Haag komen, benadrukt Van 't Hof. 'Maar wel antwoorden op vragen die je hebt als veehouder, akkerbouwer of loonwerker. Zo meteen begint een sessie over nieuwe ketensamenwerking. Je kunt als veehouder nadenken of je door wilt met je huidige ketenpartner of dat je het misschien zelf gaat doen. Die inspiratie hopen we de mensen te bieden.'

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.