FieldBee+op+meer+trekkers+van+CNH
Nieuws
© Case IH

FieldBee op meer trekkers van CNH

eFarmer intensiveert de samenwerking met CNH Industrial. Het geleidingssysteem FieldBee is daarmee ook beschikbaar voor Case IH- en New Holland-trekkers.

eFarmer, de maker van Fieldbee ondertekende in augustus een contract voor de levering van FieldBee voor de trekkers die CNH produceert in de Turkse fabriek. Vanaf dat moment levert FieldBee RTK- en Auto Guide-oplossingen voor New Holland TDD MasterDrive- en Case IH JX ProGuide-trekkermodellen die in Turkije worden geproduceerd.

FieldBee is een applicatie van eFarmer. Deze fabrikant heeft zich ten doel gesteld precisielandbouwproducten voor boeren te ontwikkelen. Inmiddels is de app is al meer dan 160.000 keer gedownload en krijgt het steun van boeren uit meer dan dertig landen.

Twee jaar geleden is begonnen met de ontwikkeling van exclusieve en op maat gemaakte navigatieoplossingen voor trekkermodellen van CNH, gericht op het FieldBee-navigatiesysteem. In plaats van conventionele terminaloplossingen gebruikt FieldBee smartphones en een Internet of Things (IOT)-architectuur. Daardoor is de oplossing betaalbaar, goed bij te werken en modulair.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.