Topcon+Agriculture+komt+met+nieuwe+bedieningsschermen
Nieuws
© Topcon

Topcon Agriculture komt met nieuwe bedieningsschermen

De nieuwe touchscreenconsoles XD en XD+ van Topcon Agriculture voor in de cabine worden voorzien van verbeterde Horizon 5-software. Ze zijn volgens de fabrikant geschikt voor iedere toepassing.

Topcon heeft het Topcon Agriculture Platform (TAP) geïntegreerd in zijn consoles, zodat gebruikers de functies kunnen kiezen die zij nodig hebben en ook alleen voor die functies betalen. Hierdoor kunnen zij hun investering optimaliseren.

'Boeren die hun behoeften zagen toenemen, hebben vaak met meerdere losse consoles moeten werken. Om dit probleem op te lossen, heeft Topcon de X-serieconsoles ontwikkeld. Alle functies zijn geïntegreerd in één apparaat, waardoor de cabine overzichtelijker is en de totale hardwarekosten zijn verlaagd', vertelt Brian Sorbe van Topcon.

De nieuwe consoles zijn geschikt voor elke toepassing, zoals grondbewerking, zaaien, gewasverzorging, oogsten, wegen en gegevensdiensten. De console is verkrijgbaar met een 7-inch of een 12,1-inch scherm en beschikt nu ook over een dag- en nachtmodus.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.