BvL+bouwt+smalle+voermengwagen+met+inhoud+van+32+kuub
Nieuws
© BvL Maschinenfabrik

BvL bouwt smalle voermengwagen met inhoud van 32 kuub

De Duitse voermengwagenfabrikant Bernard van Lengerich (BvL) Maschinenfabrik heeft een voermengwagen gebouwd met een inhoud van 32 kuub en een maximale breedte van 2,27 meter.

De V-Mix Plus 32-3S van BvL Maschinenfabrik in het Duitse Emsb├╝ren mengt met drie vijzels. In tegenstelling tot andere modellen is de bodemplaat slechts 2,20 meter breed. Boven in de taps uitlopende kuip is de wagen daarmee slechts 2,27 meter breed. Dat maakt de relatief grote wagen geschikt voor smalle voergangen en doorgangen.

Daarbij is de wagen eenvoudig uit te voeren met een losopening met schuif en de bijbehorende geleide platen en losdoeken zonder breder te worden dan de wettelijke toegestane breedte van 3 meter. Deze losopeningen zijn aan beide zijden, zowel voor als achter in de kuip te monteren.

De voermengwagen is standaard uitgevoerd met een geveerd tandemonderstel voor comfort op de weg. Behalve de 32 kuubs uitvoering met 2,2 meter brede bodemplaat is er ook een versie met 30 kuubs en 34 kuubs, genaamd de 30H-3S en de 34-3S.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.