GEA+en+Uniform%2DAgri+wisselen+data+van+managementsystemen+uit
Nieuws
© Persbureau Noordoost

GEA en Uniform-Agri wisselen data van managementsystemen uit

Leverancier van melk- en voerapparatuur GEA en de softwareontwikkelaar voor koemanagement Uniform-Agri gaan samenwerken bij hun managementsystemen. De data van deze systemen wordt onderling uitwisselbaar.

Melkveehouders kunnen door deze samenwerking GEA-apparatuur bedienen in combinatie met de uitgebreide analyses van het Uniform-Agri-programma.

Een interface maakt de data van het GEA DairyNet-systeem uitwisselbaar met de Uniform-Agri-software. Melkveehouders die Uniform-Agri al gebruiken als hun belangrijkste koemanagementsysteem, kunnen nu daarin de data van de GEA-apparatuur integreren. 'En dit alles zonder concessies te hoeven doen aan de voordelen en toekomstige ontwikkelingen van ons GEA DairyNet-systeem', legt GEA-vicepresident Holger Siegwarth uit.

Dubbele invoer voorkomen

'Moderne melkveehouders die geconfronteerd worden met toenemende administratieve werkzaamheden, zullen enorm profiteren van deze samenwerking. Het voorkomt dubbele of driedubbele invoer van gegevens op de boerderij', zegt directeur Harm-Jan van der Beek van Uniform-Agri.

De systemen van GEA en Uniform-Agri stellen melkveehouders in staat om verschillende apparatuur, dealers en wereldwijde melkregistratieorganisaties te integreren. De uitrol start dit najaar in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.