DeLaval+Plus+wint+RMV+Hardenberg+Innovatie+Award+2023
Nieuws
© Rundvee en Mechanisatie Vakdagen

DeLaval Plus wint RMV Hardenberg Innovatie Award 2023

DeLaval heeft tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in het Overijsselse Hardenberg de RMV Hardenberg Innovatie Award 2023 gewonnen met DeLaval Plus. Dit klantportaal verzamelt gegevens op melkveebedrijven en zet deze om in bruikbare, gemakkelijk te begrijpen informatie.

Het portaal maakt gebruik van dataverwerking en kunstmatige intelligentie voor de analyse van de bedrijfsgegevens. De huidige prestaties van melkveehouders worden geanalyseerd en zij krijgen aanbevelingen voor verbeteringen op basis van historische gegevens en kennis. Hiermee kunnen zij hun bedrijfsresultaat waar nodig aanpassen en verbeteren.

Twee applicaties ondersteunen melkveehouders op het gebied van vruchtbaarheidsmanagement en diergezondheid. Zo voorspelt de applicatie Ziekterisico welke koeien risico lopen op bijvoorbeeld mastitis, ketose en andere ziekten.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.